Circ în Consiliul Local! Vezi ce decizie s-a luat privind situaţia lui Marius Cristescu

Circ în Consiliul Local! Vezi ce decizie s-a luat privind situaţia lui Marius Cristescu
Proiectul de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier local al lui Marius Cristescu, care a pierdut sprijinul PPDD dupa ce a fost exclus din partid, a transformat pentru cateva zeci de minute sedinta de Consiliu Local intr-un adevarat circ.

Consilierul local Florin Ghiorghita a cerut ca votul sa fie unul secret, dat fiind ca este un vor la persoana.

Consilierii social-democrati au spus ca ei vor vota la vedere si i-au acuzat pe ceilalti alesi ca le este frica sa isi asume responsabilitatea votului.

Mihai Cristinel Bruma, cel care ar urma sa ii ia locul lui Cristescu in Consiliul Local a facut un apel la alesi sa voteze in spiritul legii.

Dupa o pauza de cateva minute, consilierii PSD au inceput sa voteze, dar Florin Ghiorghita a cerut anularea votului, pe motiv ca nu a fost respectata procedura si anume aceea de a fi informati despre cum se procedeaza la vot.

“Vorbeşte un prost, prost, prost dar hotarat", a spus Ghiorghita.





Secretarul Ioan Apostu a spus ca observatia consilierului PDL privind procedura de vot a fost pertinenta solicitand sa fie supusa la vot propunerea lui Ghiorghita de a fi reluat votul.

"Nu am să votez, să văd ce-mi faci", i-a spus viceprimarul Cosmin Andrei secretarului Ioan Apostu.

"Ce faci, domnule, te cerţi acum cu mine. Mă testezi?", i-a răspuns secretarul municipiului.

"Stimati colegi, daca vreti sa facem circ de Craciun, atunci sa facem circ", a fost si reactia lui Marius Buliga, presedintele de sedinta.

În cele din urmă, în urma exercitării votului, 8 consilieri au votat împotrivă, 7 pentru, au fost 2 abţineri şi 2  voturi anulate.

Proiectul de hotărâre prinvind încetarea mandatului lui Cristescu a picat, astfel că acesta îşi păstrează funcţia de consilier local, acesta avand deschisa si o actiune in instanta prin care a contestat decizia luata de conducerea partidului, de a-l exclude.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un incendiu provenit de la un scurtcircuit a cuprins subsolul unui bloc din Botoșani!

astăzi, 18:17
62

Panică, în această după-amiază, pe scara unui bloc de pe Aleea Arcului din municipiul Botoșani, după ce la subsol a izbucnit un incendiu.Locatarii au simțit miros de fum și de plasti...

Cel mai mare program de investiții în educație în administrația lui Cosmin Andrei: 50 de milioane de euro în 3 ani și jumătate

astăzi, 17:49
29

„Am promis în 2020 programul EDUCAȚIE INTELIGENTĂ ÎN ȘCOLI MODERNE. M-am ținut de cuvânt și am alocat în ultimii trei ani și jumătate peste 50 de milioane de euro,...

Ce riscă botoșănenii care nu folosesc toți banii de pe cardurile de energie!

astăzi, 17:32
64

Teoretic, aceste carduri ar fi trebui să expire la finele lunii aprilie, dar Guvernul a anunțat prelungirea valabilității cardurilor de energie până la data de 31 mai.Prin intermediul u...