Circ facut de oamenii strazii la Unitatea de Primiri Urgente! VIDEO

Aproape ca nu mai este zi in care ambulantele de la Serviciul Judetean de Ambulanta Botosani sa nu fie solicitate pentru a transporta oameni ai strazii la Unitatea de Primiri Urgente. De cele mai multe ori, aceste persoane sunt intr-o stare avansata de ebrietate si fac circ de fiecare data cand ajung la spital.

Unii dintre ei sunt atat de obisnuiti sa se "plimbe" cu ambulanta, incat atunci cand ajung la U.P.U. se simt ca "acasa".

Oamenii strazii consuma des bauturi alcoolice si de cele mai multe ori sunt gasiti pe strazi sau in santuri, iar trecatorii suna la 112. Sunt, insa, si cazuri cand chiar ei sunt cei care solicita ajutorul cadrelor medicale.

Cand ajung la Unitatea de Primiri Urgente incep sa cante, sa tipe sau sa spuna bancuri.

Asa s-a intamplat si joi seara, cand o femeie, aflata intr-o stare avansata de ebrietate, a inceput sa cante, dupa care a scos o tigara, vrand sa fumeze. Una dintre asistente cu greu a convins-o sa intre in unitatea spitaliceasca.



Nu dupa mult timp a ajuns o alta ambulanta, de aceasta data cu un barbat, la fel om al strazii si...la fel in stare de ebrietate. Ambulantierul aduce un carucior, il aseaza langa ambulanta, vrand sa-l puna pe pacient, moment in care un alt "personaj", cunoscut drept profesorul Alexa, s-a asezat pe el fara nicio jena.

Abia dupa ce asistenta si soferul ambulantei l-au rugat sa se ridice, barbatul s-a conformat si a intrat la urgente, acolo unde a continuat sa se dea in spectacol.

Dupa ce sunt vazuti de medicii de la Unitatea de Primiri Urgente, oamenii strazii ajung mai apoi la Psihiatrie, insa nu stau mult, revin pe strazi si de acolo din nou la spital. 

Zilnic ambulantele fac zeci de kilometri pentru a transporta oamenii strazii, cand poate in acel moment, alti botosaneni ar avea nevoie mai mare de interventia unei ambulante.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Rețea de trafic de droguri, destructurată de o „armată” de oameni ai legii! (foto)

astăzi, 14:28

În urma activităților desfășurate, de către polițiștii Serviciului de Combaterea a Criminalității Organizate Botoșani, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infrac...

”Cel mai slab jucător din istoria lui FC Botoșani” a cucerit titlul, dar a ajuns în liga a doua!

astăzi, 12:22

Martin Fraisl a evoluat în sezonul 2018/2019 la FC Botoșani, unde a bifat 16 apariții. Aventura din România l-a ”traumatizat” pe portar, care a declarat că președintele ech...

Pădurari amenințați cu moartea de un botoșănean, cazul a ajuns în atenția procurorilor!

astăzi, 11:14

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii a șase infracțiuni de ultraj. În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, în perioada iulie-august a.c., în timp ce...