Ciprian Dinu revine pe teren, dupa aproape 4 luni: "Daca dau gol, o sa fie dedicat lui Dan Roman"

Fostul capitan al echipei FC Botosani, Ciprian Dinu, va reveni pe teren, dupa o pauza de aproape 4 luni de zile, timp in care a fost suspendat si asta dupa ce i-a rupt piciorul atacantului Dan Roman, in partida FC Botosani - Gaz Metan Medias din luna decembrie.

Jucatorul Botosaniului spune ca a trecut peste aceste momente si ca isi doreste sa marcheze un gol pentru Dan Roman.

"Ma simt bine, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. La momentul accidentarii m-a marcat, acum a trecut. Tin legatura foarte mult si cu Dan (n.red. Dan Roman) si vazand ca lucrurile merg destul de bine in recuperarea lui, m-a facut pe mine sa trec mai usor peste acel moment. Daca voi da gol cu Corona, cu siguranta o sa fie dedicat lui Dan Roman", a declarat Ciprian Dinu.

Fundasul botosanean crede ca partida de sambata impotriva Coronei Brasov este una foarte dificila, pentru ca jucatorii vor da totul pe teren pentru a impresiona alte echipe din Liga 1, cu care ar purtea semna in vara.

"Este un meci greu, pentru ca din punctul meu de vedere jucatorii nu au decat de castigat, stiind ca este ultima sansa de a prinde un contract in Liga 1 in sezonul viitor si cu siguranta va fi o motivare in plus din partea jucatorilor. Este foarte importanta pentru noi victoria de sambata, care ne-ar aduce liniste si care ne obliga la mai mult.", a mai precizat Dinu.

Ciprian Dinu si-ar dori ca stadionul sa fie plin, sambata, de la ora 15:30, si suporterii sa-si incurajeze echipa asa cum au facut-o in partida cu Viitorul Constanta.

"Ar fi foarte bine ca publicul sa fie din nou alaturi de noi, asa cum au fost la meciul cu Viitorul, pentru ca in trei ani de zile de cand sunt la Botosani, n-am vazut asa o atmosfera de frumoasa", a incheiat fotbalistul celor de la FC Botosani.

Pretul biletelor la meciul de sambata va fi de 10 lei la peluza si 20 de lei la tribuna.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de persoane din Botoșani au raportat la ANAF venituri din meditații!

astăzi, 19:51

Valoarea netă cumulatăa acestora se ridică la peste 169 de milioane de lei, potrivit edupedu.ro. Conform datelor transmise de ANAF, cele mari venituri nete din meditații, declarate de profesori, a...

Botoșăneni pasionați de șah, câștigători în competiția „Cupa Botoșani” la șah rapid!

astăzi, 18:45

În cadrul Open A, turneu omologat de Federația Română de Șah și FIDE (Federația Internațională de Șah), au concurat 71 de jucători, legitimați la 23 de cluburi din 9 județe. Com...

Miniconcert de muzică tradițională rromă, susținut de deținuți ai Penitenciarului Botoșani!

astăzi, 17:45

Acest proiect îndrăzneț a urmărit facilitarea procesului la reintegrare și la valorizare a talentelor celor care, cu dedicare față de tradiții și muzică specifică etniei lor, au c&acir...