Cioban botoșănean, lovit cu mașina de un sucevean nervos!

Cioban botoșănean, lovit cu mașina de un sucevean nervos!
Luni, poliţiştii din localitatea Adâncata, judetul Suceava, au fost sesizați telefonic prin 112 de către A. Gheorghe, din comuna Hănțești, despre faptul că R. Marian, de 22 ani, din comuna Mihai Eminescu, județul Botoșani, în timp ce se afla lângă stâna apelantului, la lucru, a fost acroșat de un autoturism condus de T. Ilie, de 52 ani, domiciliat în comuna Todireşti,  fără forme legale în comuna Siminicea.           

Poliţiştii s-au deplasat în comuna Hănțești, la stâna lui A. Gheorghe, unde l-au identificat pe R. Marian, acesta fiind audiat cu privire la cele sesizate, declarând că nu dorește să fie internat, întrucât nu a suferit leziuni care să necesite internarea, ci doar a fost zgâriat în zona spatelui, în urma contactului cu autoturismul.           

Întrebat fiind despre cele sesizate, R. Marian a declarat faptul că în jurul orei 19.00, se afla pe o miriște din apropierea stânii lui A. Gheorghe, de pe raza comunei Hănțești. La un moment dat, acesta a observat un autoturism ce s-a îndreptat spre el iar când s-a apropiat, l-a recunoscut pe T. Ilie, care se afla la volanul autoturismului. Sub pretextul că una dintre vitele lui A. Gheorghe i-ar fi intrat pe o suprafață de teren ce îi aparține, T. Ilie l-a acroșat cu partea din față a autoturismului ce îl conducea pe R. Marian, acesta căzând la pământ.           

După ce s-a ridicat, R. Marian a fugit spre locuința lui A. Gheorghe, din comuna Hănțești, acesta din urmă sesizând telefonic incidentul.  

Cercetările sunt continuate de către Secția nr. 8 Poliție Rurală Adâncata, față de T. Ilie sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un tânăr din Suceava a chefuit bine și s-a urcat la volan, polițiștii botoșăneni l-au pus să sufle în etilotest!

astăzi, 15:25

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în comuna Mihăileni, un autoturism condus de un bărbat, de 37 de a...

Bărbat dat afară din locuință după ce și-a agresat concubina în a doua zi de Paște!

astăzi, 14:40
73

În cursul zilei de luni, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, de 39 de ani, din comuna Vârfu C...

Acoperișul unei case din Botoșani a fost cuprins de flăcări, proprietara a suferit un atac de panică! (foto)

astăzi, 14:06
225

Un incendiu s-a produs, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie de pe strada Ion Pilat, din municipiul Botoșani. Acoperișul unei case s-a aprins de la un scurtcircuit.În mo...