Cinematograful din Uvertura Mall se deschide până la sfârșitul lunii iunie

Deși deschiderea cinematografului din incinta Uvertura Mall a fost anunțată inițial pentru luna aprilie, termenul a fost amânat.

Reprezentanții CineGrand, prezenți vineri la Botoșani, au precizat că cinematograful va fi deschis până la sfârșitul acestei luni, mai exact în ultimul weekend din iunie. 

Mi-au spus că la sfârşitul lunii iunie va fi deschis cinematograful multiplex, în ultimul week-end al lunii. Desigur, voi veni la deschidere, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Uvertura Mall va găzdui primul Multiplex digital din regiune, având 5 săli de cinema cu un total de 500 de locuri, dintre care 3 săli cu sistem digital de proiecţie 3D, şi va oferi clienţilor săi un spaţiu amenajat astfel încât să creeze o ambianţă confortabilă şi modernă, la cele mai înalte standarde.

Cinematograful multiplex, care se va deschide la Botoşani, face parte din reţeaua CineGrand, o companie globală de proiecţie cinematografică care şi-a pus deja amprenta în India, China şi Bulgaria şi se angajează să se extindă şi pe alte pieţe în plină ascensiune din Europa de Est, America de Sud şi Africa de Sud.

Operatorul de cinematografe multiplex funcţionează pe diverse pieţe globale, sub brandurile “Cine Grand, “Grand Cinemas şi “My Cinemas".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean arestat pentru că a tâlhărit un bărbat: Victima s-a ales și cu leziuni!

astăzi, 17:50

Acesta era bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că acesta, în noaptea de 17 spre 18 septembrie 2024...

Ziua Europeană a Limbilor, sărbătorită de elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani!

astăzi, 17:23

Deviza din  acest an: „Pace prin diversitate lingvistică", și-a propus să sublinieze rolul cheie pe care îl joacă diversitatea lingvistică și învățarea limbilor str...

Dinamo București - FC Botoșani, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:26

Dinamo primește astăzi vizita celor de la FC Botoșani, în etapa cu numărul 11 a Superligii. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Dinamo! După trei înfrângeri consecutiv...