Cinci tineri din Botoșani mai aproape de a-și îndeplini visul: Studenți la Academia „Alexandru Ioan Cuza” și în viitor pompieri! (foto)

Cei cinci tineri efectuează în această perioadă stagiul de practică în cadrul Detașamentelor de Pompieri Botoșani și Dorohoi, având posibilitatea de a participa la misiuni alături de salvatorii cu experiență.

Robert, Răzvan-Ionuț, Cătălin, Ionuț-Alexandru și Bogdan sunt cinci tineri din județul Botoșani, care și-au văzut visul împlinit.

Robert are doar 19 ani și a absolvit cursurile Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Botoșani, iar Răzvan-Ionuț are 20 de ani și este absolvent al Liceului „Regina Maria” din Dorohoi. Cei doi tineri au finalizat primul an la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București.

Cătălin și Ionuț-Alexandru, de 20, respectiv 21 de ani, au mai multe în comun. Ambii au fost elevi la  Liceul „Regina Maria" din Dorohoi și sunt studenți la Facultatea de Pompieri din București și au terminat anul II.

Bogdan are 22 de ani și este absolvent al Colegiului Național „Mihai Eminescu" Botoșani, iar la Facultatea de Pompieri trece în anul IV.

Cei cinci și-au dorit să urmeze Academia de Poliție, s-au pregătit la timp, iar acum urmează toți pașii pentru a-și îndeplini visul: acela de a deveni pompieri.

Timp de o lună, vor efectua stagiul de practică în cadrul Detașamentelor de Pompieri Botoșani și Dorohoi și vor avea posibilitatea de a participa la misiuni.

Noi le dorim succes și suntem siguri că această experiență le va fi de folos odată cu absolvirea academiei”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Rapid, astăzi de la ora 18:15

astăzi, 12:38

FC Botoșani primește astăzi vizita celor de la Rapid în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! FC Botoşani are a doua cea mai slabă defens...

O avarie produsă de un antreprenor local lasă fără apă trei sate din apropierea orașului Botoșani!

astăzi, 12:30

Nova Apaserv Botoșani informează că, în cursul zilei de vineri, 4 octombrie 2024, a avut loc o avarie la conducta de aducțiune apă potabilă, din PEHD cu diametrul de 140 mm, iar pân...

Botoșănenii, invitați la sărbătoarea de 10 ani a Clubului Toastmasters!

astăzi, 11:40

Cu această ocazie, structura dedicată dezvoltării personale și susținerii tuturor celor care vor să lupte cu emoțiile vorbitului în public organizează o ședință festivă. Eveniment...