Cinci mașini avariate de o șoferiță care a confundat frâna cu accelerația! FOTO

Cinci mașini avariate de o șoferiță care a confundat frâna cu accelerația! FOTO
Cinci autoturisme au fost avariate, joi la amiază, într-o parcare din apropierea Inspectoratului Județean în Construcții Botoșani de o șoferiță care a confundat frâna cu accelerația.

Femeia, aflată la volanul unui Mercedes GLK, a vrut să întoarcă autoturismul și a intrat cu botul mașinii în curtea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, iar când a vrut să dea cu spatele a fost claxonată de un alt conducător auto care ieșea din parcare.

În acel moment, femeia aflată la volanul mașinii de teren s-a pierdut cu firea și în loc să apese frâna a apăsat pe pedala de accelerație.

Scăpat de sub control, Mercedesul a lovit un VW, după care a intrat în alte trei maşini parcate, un Renault Laguna, un Fiat Linea şi un Logan.

Impactul a fost atât de puternic încât Loganul a fost înfipt într-un stâlp de electricitate, partea din spate fiind distrusă complet. Și restul autoturismelor s-au ales cu avarii destul de serioase.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. La fața locului au ajuns și polițiștii, șoferii fiind chemați la Poliție pentru a da declarații.

 















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
6

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
39

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
38

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...