Cinci infractiuni constatate intr-o singura noapte, de Politia Rutiera!

Cinci infractiuni constatate intr-o singura noapte, de Politia Rutiera!
În noaptea de sambata spre duminica, între orele 17.00–01.00, poliţiştii Serviciului Rutier au organizat o acţiune pe linia identificării conducătorilor auto care circulă în timp ce se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cu aceasta ocazie au fost controlaţi 183 de conducători auto, fiind aplicate 43 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 6.690 lei. De asemenea, au fost constatate 5 infracţiuni, insemnand o alcoolemie peste limita legală, 2 conducere fără permis şi 2 încredinţare auto spre conducere unei persoane fără permis, fiind reţinute 3 permise de conducere,din care 2 pentru consum de alcool.

Sambata, la ora 18.30 a fost identificat Costica T., de 52 ani, din localitatea Vlădeni, judeţul Botosani, care conducea un tractor U650 pe DC64A, in localitatea Vladeni, fără a poseda permis de conducere şi având o concentraţie alcoolică de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Politistii au întocmit dosar penal atât conducatorului auto cât şi lui Ilie L., de 38 de ani, din localitate care i-a incredintat acestuia autovehiculul.

 Cateva ore mai tarziu, politistii botosaneni l-au identificat pe Florin C., de 18 ani, din municipiul Dorohoi, care conducea autoturismul Dacia Logan pe DJ 293, in afara localităţii Havârna fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal atât conducatorului auto cât şi lui Ionut P. de 21 din municipiul Dorohoi care i-a incredinţat acestuia autovehiculul.

Tot sambata, Constantin R., de 37 ani, din comuna Frumusica, judetul Botosani, a fost depistat in timp ce conducea un autoturism pe D.C. 44, in localitatea Rădeni, având o concentraţie alcoolică de 0,85 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
18

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
23

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
51

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...