Cinci directori DADR Botosani demisi de ministrul Agriculturii!

Cinci directori DADR Botosani demisi de ministrul Agriculturii!
Toata conducerea Directiei de Agricultura Botosani a fost demisa marti dimineata, ordinele primite de la minister vizandu-i atat pe directorul general Gheorghe Manole, cat si pe cei 4 directori adjuncti!

"Ieri au venit ordinele de incetare a numirii si a contractului de management incheiat cu MInisterul Agriculturii atat pentru mine, cat si pentru directorii adjuncti. Eu am primit ordin sa coordonez activitatea din DADR pana la organizarea concursului", a declarat Gheorghe Manole, directorul demis al DADR Botosani.

Daca in cazul demiterilor operate saptamana trecuta la Finante si Garda Financiara au fost numiti pe functii vechii directori, la DADR, Claudiu Adascalitei nu se va intoarce pe post, intrucat, spune Manole, fostul director a plecat din institutie prin demisie.

"Domnul Adascalitei a fost schimbat in toamna, dar si-a dat demisia. El a venit din afara institutiei si a inteles ca PSD nu mai era la guvernare si a plecat singur", a precizat Gheorghe Manole.

Ceilalti directori demisi din DADR, prin ordin de ministru, sunt:

- Alexandru Dumitras - director adjunct la Implementari
- Elena Lazaruc - director adjunct pe Inspectii
- Florin Martolea - director adjunct pe Dezvoltare Rurala
- Ionela Gheorghita - director adjunct la Unitatea Fitosanitara

Gheorghe Manole va asigura interimatul institutiei, alaturi de directorul economic Rodica Sarariu, ceilalti directori urmand sa se intoarca pe posturile detinute anterior in cadrul institutiei.   

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
109

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
356

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
64

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...