Cinci decese declarate în rândul infectaților COVID, în ultimele 24 de ore

Cinci decese declarate în rândul infectaților COVID, în ultimele 24 de ore

Cinci decese au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, în rândul botoșănenilor infectați cu Covid-19, arată datele centralizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Este vorba despre trei femei și doi bărbați, cu vârste cuprinse între 62 și 91 de ani, toți suferind și de alte afecțiuni.

Mai exact, cei cinci defuncți sunt o femeie de 69 de ani, care suferea de obezitate și hipertensiune arterială, una de 91 de ani, având cardiopatie ischemică, o alta de aceeași vârstă, suferind de cardiopatie ischemică și hipertensiune arterială, precum și un bărbat de 88 de ani având diabet zaharat și insuficiență cardiacă cronică, respectiv un altul de 62 de ani, care suferea și de diabet, și de insuficiență cardiacă, murind la câteva ore de la internare.

Astfel, bilanțul deceselor înregistrate în rândul pozitivilor s-a ridicat, joi, la 136.

Botoșani a depășit pragul de 3000 de persoane diagnosticate cu noul coronavirus, iar municipiul-reședință de județ și trei comune au trecut nivelul critic de 3 infectări per mia de locuitori, fiind impuse restricții în aceste zone. Încă 116 botoșăneni au fost diagnosticați cu Covid-19, în ultimele 24 de ore, potrivit datelor furnizate de DSP.

 

Spune-ne opinia ta