Chiulangii întorși la ore de polițiști (fotogalerie)

Chiulangii întorși la ore de polițiști (fotogalerie)

În orașul Ștefănești și în comuna Ungureni, polițiștii au organizat, joi, acțiuni punctuale pentru prevenirea absenteismului școlar.

În cadrul activităților desfășurate au fost verificate unitățile economice din zona școlilor, care au ca obiect de activitate servirea de băuturi alcoolice, operarea de jocuri mecanice, precum și alte activități interzise minorilor, fără a fi constatate nereguli.

„Totodată, au fost identificați 7 elevi care absentau de la cursuri, fiind informate unitățile de învățământ din care făceau parte, precum și Inspectoratul Școlar Județean, în vederea dispunerii măsurilor necesare pentru a preveni aceste situații”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

De asemenea, polițiștii au desfășurat o activitate informativ-preventivă cu peste 130 de elevi ai Liceului „Ștefan D. Lucian” din Ștefănești, prilej cu care s-au purtat discuții despre riscurile la care se pot expune dacă absentează de la ore, precum și dacă nu respectă regulile de circulație.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
292

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
559

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
541

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...