Chiulangii întorși la ore de polițiști (fotogalerie)

Chiulangii întorși la ore de polițiști (fotogalerie)

În orașul Ștefănești și în comuna Ungureni, polițiștii au organizat, joi, acțiuni punctuale pentru prevenirea absenteismului școlar.

În cadrul activităților desfășurate au fost verificate unitățile economice din zona școlilor, care au ca obiect de activitate servirea de băuturi alcoolice, operarea de jocuri mecanice, precum și alte activități interzise minorilor, fără a fi constatate nereguli.

„Totodată, au fost identificați 7 elevi care absentau de la cursuri, fiind informate unitățile de învățământ din care făceau parte, precum și Inspectoratul Școlar Județean, în vederea dispunerii măsurilor necesare pentru a preveni aceste situații”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

De asemenea, polițiștii au desfășurat o activitate informativ-preventivă cu peste 130 de elevi ai Liceului „Ștefan D. Lucian” din Ștefănești, prilej cu care s-au purtat discuții despre riscurile la care se pot expune dacă absentează de la ore, precum și dacă nu respectă regulile de circulație.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Snacks-uri retrase de la comercializare de ANSVSA

Joi, 8 Iunie 2023
198

Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) anunță retragerea de la comercializare a produsului „Mogyi Mexicorn cu sare 70 g” și „Mexico...

Monumentul dedicat eroilor căzuți pe front, de la Hlipiceni, a fost dezvelit și sfințit în prezența a zeci de săteni și oficialități (fotogalerie)

Joi, 8 Iunie 2023
175

Astăzi, 8 iunie, a avut loc festivitatea de dezvelire și sfințire a „Monumentului dedicat eroilor neamului românesc, căzuți pe câmpul de luptă în primul și al doilea Ră...

Premii obținute de elevii din Vorona la concursul „Harmonies francophones”

Joi, 8 Iunie 2023
272

Nouă elevi de la Liceul Tehnologic din Vorona au obținut premii la concursul „Harmonies francophones”.La secțiunea „interpretare cântec”, premiul I a fost obținut...