Chinezii falsifica si ouale. Vezi cum!
Stiri Botosani Wednesday, 27 January 2010 ActualitatePasul 1
Adunarea materialelor brute - sunt folosite sapte tipuri diferite de materiale chimice. Ouale false sunt "preparate" din carbonat de calciu, gelatina, amidon, rasina, piatra acra (combinatie de aluminiu si potasiu) si alte produse
chimice.
Pasul 2
Productia propriu-zisa. Doua treimi din oul brut sunt asezate in mulaj, se adauga clorat de calciu si coloranti artificiali.
Pasul 3
Este turnata in mulaj substanta care substituie coaja oului (o treime). Dupa o ora oul se usuca dupa ce este spalat cu apa.
Pasul 4
Ata de cusut este trecuta prin ou care este apoi inmuiat in parafina si carbonat de calciu pana cand oul se usuca, iar apoi este din nou scufundat in apa. Coaja oului se intareste dupa ce este inmuiata in parafina. Oul e lasat sa se usuce complet.
Sursa: Antena3.ro
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
A produs un accident și nici nu era șofer, bărbat reținut de polițiști după un lung șir de infracțiuni!
Luni, 25 noiembrie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Vlăsinești au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 69 de ani, din județul Galaț...
Universitari și profesori de liceu din Suceava și Botoșani au dezbătut problemele sistemului educațional!
Universitari suceveni și reprezentanți ai mediului preuniversitar din județele Suceava și Botoșani – directori de școli, profesori – au dezbătut problemele majore cu care se confrun...
Studenți din Suceava, în vizită la Penitenciarul Botoșani! (Foto)
Studenții din cadrul Facultății de Psihologie și Asistență Socială a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, în baza parteneriatului încheiat cu Penitenciarul Bo...
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici