CHEIA SOL: "Da, Moş Crăciun există..."

CHEIA SOL: "Da, Moş Crăciun există..."

 OANA PUSCASU  

Ti-au povestit că dorinţele pe care le aşezi sub bradul de Crăciun se împlinesc în anul care vine. În acest an, tot ei te invită la o poveste cu Moş Crăciun şi minunatele lui daruri.  

Da, Moş Crăciun EXISTĂ! Copiii din grupul "Cheia Sol" ştiu asta şi te vor convinge duminică, 19 decembrie, de existenţa lui într-un spectacol pe care l-au pregătit cu emoţia şi dragostea specifice acestor mari sărbători creştine. Muzica, teatrul, dansul şi voia bună vor transforma seara de duminică într-una de poveste.

Spectacolul intitulat "Moş Crăciun există" este un produs al Asociaţiei Culturale "Cheia Sol", regia artistică fiind semnată de Oana Puşcaşu, coordonatorul grupului de copii.
 
Spectacolul pus în scenă duminică, 19 decembrie, de la ora 18.00, continuă tradiţia asociaţiei de a oferi publicului botoşănean momente de bucurie în pragul Crăciunului. Spectacolul "Dorinţe de Crăciun", montat pe aceeaşi scenă acum doi ani, s-a bucurat de succes în rândul botoşănenilor, iar concertele alături de Filarmonica Botoşani au constituit o experienţă bună pentru copii, dar şi pentru publicul care le-a primit cu aplauze meritate.

Alexandra Mera (câştigătoarea celei mai recente ediţii a Festivalului "Toamna Bobocilor" - titlul de Miss Boboc), Claudia Rusu (cea care în 2009 a reprezentat Botoşaniul la concursul Eurovision jr şi cu o evoluţie foarte bună la concursul "Fiero" din această primăvară), Oana Tăbultoc (revelaţia grupului în acest an, în privinţa participărilor în festivaluri: trofeul la  "Constelaţia Necunoscută" – Vaslui, locul I la Festivalul "SuperStar Fest" - Bacău, locul I la Festivalul Mărţişor Dorohoian), Ioana Frăsinescu (menţiune la Festivalul "Constelaţia Necunoscută" – Vaslui, Costinel Bălan (care a fost deliciul publicului în cadrul serii dedicată muzicii uşoare româneşti din parc, prin interpretarea unor refrene ale regretatului Dan Spătaru), Ioana Mititelu (remarcată şi invitată alături de Viviana Sposub la Festivalul "Flori de Mai" de la Călăraşi spre a concura pentru premiul Mădălina Manole care se va acorda începând cu ediţia din 2011), Miruna Buză (cunoscută pentru calităţile vocale deosebite şi remarcată anul acesta de nume cunoscute ale muzicii româneşti, o menţiune la Festivalul Marţişor, dar şi o apariţie deosebită la concursul "Fiero"), dar şi noii membri ai grupului precum Amalia Hrom, Andreea Popovici, Diana si Cosmina Cosma, Steafana Tincu si Andreea Prisacariu - vor dovedi că Moş Crăciun EXISTĂ!

Moş Crăciun contează pe prezenţa tuturor copiilor - mai mici şi mai mari - la acest spectacol, aşa că părinţi, bunici, nepoţi, fiţi COPII ÎNTR-O SEARĂ DE POVESTE DEDICATĂ LUI MOŞ CRĂCIUN.
 
Când? Duminică, 19 decembrie, de la ora 18.00, la sala mare a Teatrului Mihai Eminescu. Intrarea este liberă pentru toţi cei care ştiu că MOŞ CRĂCIUN EXISTĂ... Grupul "Cheia Sol" mulţumeşte Primăriei Botoşani pentru sprijinul acordat la organizarea acestui spectacol în calitate de partener.

Asociaţia Culturală "Cheia Sol"


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
43

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
96

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
33

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...