Cersetorie pe viata propriilor copii!

Cersetorie pe viata propriilor copii!
Inconştienţă crasă sau doar sărăcie extremă? În pofida răcirii vremii, o femeie, mamă a 8 copii, îşi foloseşte copiii la cerşit, poliţiştii comunitari depistând-o în faţa Spitalului Judeţean purtând în braţe un copil de nici doi anişori.

In urma cu câteva luni, Văculişteanu Elena a fost predată la Centrul maternal cu un copil de 2 săptămâni, iar ieri a fost depistată de agenţii comunitari cerşind în faţa Spitalului Judeţean cu un copil de un an şi jumătate.

Şi de data aceasta femeia a fost condusă la Centrul maternal şi predată împreună cu minorul. După cum declară, femeia are 8 copii, din care 5 sunt deja în grija Protecţiei Copilului, ceilalţi 3 fiind în continuare folosiţi de mamă pentru activităţi de cerşetorie.  

"Tertipurile la care se apelează în cerşetorie, prin exploatarea minorilor în scopul câştigării unor sume de bani, depăşesc de cele mai multe ori limita omeniei, dar ating obiectivul propus, sensibilizarea cetăţeanului de bună credinţă", a declarat directorul executiv al Poliţiei Comunitare, Ioan Onuţu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
56

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
83

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
32

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...