Cereri putine, bani mai multi in buzunarul statului!

Cereri putine, bani mai multi in buzunarul statului!
Doar 10 cereri pe zi, de la circa 100, cat se inregistra in urma cu doua saptamani, dupa intrarea in vigoare a ordonantei cu privire la triplarea taxei!

Astfel, de la doar 27 de persoane, s-a incasat peste un miliard jumatate de lei vechi, dupa 15 decembrie.

Mai bine de un miliard sase sute de milioane lei vechi s-au strans in ultima saptamana de pe urma taxei de poluare auto pentru masinile second-hand, a declarat Dan Nechifor, seful Administratiei Finantelor Publice Botosani.

De asemenea, Guvernul a decis eliminarea taxei de poluare pentru masinile noi, aduse din strainatate. Cu toate acestea, doar cinci persoane au inaintat cereri catre Administratia Financiara in acest sens.

Pana in prezent, odata cu schimbarea intregului Guvern, nu s-a primit nici o informare de la nivel central cu privire la aventuale modificari ale taxei de poluare.

 Posibilele modificari sunt cele pe care le-au comunicat cei din presa centrala, referitoare la modificarea metodei de calcul. Daca se va modifica ordonanta cu privire la acest aspect, incepand din ianuarie, noi o vom pune in aplicare, pana atunci incasam taxa triplata, asa cum prevede legislatia incepand cu 15 decembrie 2008, a completat Dan Nechifor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
153

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
86

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
95

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...