Cercetat pentru sfidarea organelor judiciare şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti!

Cercetat pentru sfidarea organelor judiciare şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti!
Marți, în jurul orei 11.30, Postul de Poliție Broscăuți a fost sesizat de către L. E., de 30 ani, din comuna Broscăuți, cu privire la faptul că  L. Adrian, de 34 ani, încalcă un ordin de restricție emis de Judecătoria Dorohoi.

Poliţiştii l-au identificat la fața locului pe L. Adrian, care se manifesta violent faţă de reclamantă, adoptând acelaşi comportament și față de organele de poliție, adresându-le acestora injurii, amenințări cu acte de violență și cuvinte vulgare.

Întrucât L. Adrian a refuzat să înceteze acțiunile violente, polițiştii au procedat la imobilizarea acestuia prin încătușare, fiind ulterior condus la sediul Poliției Municipiului Dorohoi.
         
"În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit de asemenea că, în ziua de 10.12.2013, L. Adrian a condus un autoturism pe drumuri publice, în comuna Broscăuți, autoturism a cărui autorizație provizorie de circulație era  expirată. Față de L. Adrian se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de sfidarea organelor judiciare, amenințare, nerespectarea horărârilor judecătorești și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat", se arata in comunicatul de presa remis de IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
180

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
143

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1144

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...