Cercetat penal pentru ca nu a anuntat accidentul, dupa ce victima i-a cerut 20 de lei pentru a trece totul cu vederea!

Cercetat penal pentru ca nu a anuntat accidentul, dupa ce victima i-a cerut 20 de lei pentru a trece totul cu vederea!
A crezut că scapă basma curată după ce victima i-a cerut 20 de lei ca să treacă cu vederea accidentul! După numai o zi, bărbatul accidentat s-a prezentat la spital, acuzând dureri. Poliţia a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.            

La data de 5 septembrie 2010, în jurul orei 09.30, C. Petru, de 71 de ani, din satul Prisacani, oraş Flămânzi, judeţul Botoşani, in timp ce conducea atelajul proprietate personală tractat de o cabalină pe strada Bazei din oraşul Flămânzi, pe relaţia Prisacani – Flaminzi, l-a acroşat şi accidentat uşor pe C. Vasile, de 63 de ani, din satul Storeşti, comuna Frumuşica, care se deplasa pe partea stângă a drumului în aceeaşi direcţie de deplasare.

"În urma impactului cu atelajul, victima fost proiectată pe drumul public, suferind leziuni în zona ambelor picioare. După producerea evenimentului rutier, victima i-a solicitat lui C. Petru suma de 20 lei, pentru a trece cu vederea cele întâmplate, acesta i-a plătit, după care şi-a continuat deplasarea către centrul oraşului Flămânzi, iar C. Vasile s-a deplasat la domiciliu", a precizat inspector pr. Manuela Ieremie, purtător de cuvânt în acdrul IPJ Botoşani.

În dimineaţa zilei de 6 septembrie 2010, în jurul orei 08.00, acuzând dureri în zona ambelor picioare, C. Vasile a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, pentru efectuarea de investigaţii de specialitate.

Faţă de C. Petru se efectuează cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului, implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea integrităţii corporale a unei persoane, fără încuviinţarea poliţiei care efectuează cercetarea locului faptei.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
17

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
31

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
55

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...