Cercetat penal dupa ce a dat iama la vin!

Cercetat penal dupa ce a dat iama la vin!
Alcoolic patimas sau hot de meserie? Un tanar de 21 de ani a dat iama intr-o gospodarie, de unde a furat 20 de litri de vin.

Pentru ca a fost surprins de un vecin, hotul a devenit agresiv, pentru a-si pastra vinul furat. Acum, tanarul T. Florin, din satul Victoria, comuna Hlipiceni, judetul Botosani, este cercetat penal, fiind invinuit sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie.

In seara zilei de 19 iulie, T. Florin a patruns intr-o anexa a locuintei lui L. Catalin, de unde a sustras circa 20 litri de vin, fiind surprins de un vecin pe care l-a bruscat pentru a-si pastra bunurile sustrase.

Pentru a asigura buna desfasurare a procesului penal si pentru impiedicarea sustragerii invinuitului de la urmarirea penala, s-a dispus prin ordonanta masura retinerii pe o perioada de 24 de ore, in arestul I.P.J. Botosani, dosarul fiind inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani cu propunere de punere in miscare a actiunii penale si arestare preventiva, se arata in comunicatul IPJ Botosani.

Parchetul de pe langa Judecatoria Botosani a respins propunerea de arestare preventiva si a dispus prin ordonanta masura obligarii de a nu parasi localitatea pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 21 iulie 2009.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
239

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
299

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
686

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...