Cercetat de politisti dupa ce i-a furat unui copil telefonul mobil

Cercetat de politisti dupa ce i-a furat unui copil telefonul mobil
Un hot... delicat! Fara a folosi forta si fara a fi agresiv, un tanar de 22 de ani i-a sustras unui minor telefonul mobil, bagandu-i pur si simplu mana in buzunar.

Incidentul s-a petrecut ieri dupa-amiaza. L.M., de 13 ani, din Botosani, insotit de un amic, S. A., de varsta apropiata, au plecat la un iaz din zona industriala a municipiului pentru a se scalda.

Ajunsi pe malul iazului, cei doi minori au fost abordati de un tanar necunoscut, care i-a intrebat daca au tigari si care, fara a folosi amenintari sau a manifesta actiuni violente fata de acestia, a introdus mana in buzunarul pantalonilor lui L.M., de unde i-a sustras un telefon mobil in valoare de 510 lei, dupa care a plecat.

Autorul faptei a fost identificat in persoana lui R. Daniel, de 22 de ani, din satul Calugareni, comuna Ungureni, judetul Botosani, care a recunoscut fapta comisa, asupra lui fiind gasit bunul furat, care a fost restituit partii vatamate.

Fata de acesta se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
569

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
79

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
103

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...