Celebritati care si-au pierdut in mod tragic copiii

Tragediile lovesc oriunde in aceasta lume. Multe vedete au aflat, din pacate, ce inseamna sa-ti piezi copilul. Despre unii se stie, insa alte exemple sunt putin cunoscute, cei in cauza refuzand sa vorbeasca public despre pierderile suferite, informeaza Rant Lifestyle, conform Ziare.com.

John Travolta

Actorul si sotia sa au pierdut un fiu, Jett, in 2009. Baiatul avea numai 16 ani cand a murit. De atunci, John Travolta a dus o viata mult mai discreta, lasand Hollywood-ul pe plan secund.

Eric Clapton

Cei mai multi stiu despre pierderea suferita de Eric Clapton de pe urma melodiei "Tears in Heaven". Piesa ii e dedicata fiului sau, Connor, care a murit cand avea doar patru ani. Acesta a cazut de la geamul unui hotel.

Bill Cosby

Actorul Bill Cosby, care zilele acestea se afla in centrul unui scandal sexual, fiind acuzat (nu oficial) ca a abuzat sexual mai multe femei, a avut un fiu, Ennis, care a murit impuscat. Acesta oprise pe o sosea pentru a-si umfla un cauciuc. Cel care a apasat pe tragaci a fost condamnat la inchisoare pe viata.

Sylvester Stallone

Si Sylvester Stallone a pierdut un baiat. Sage Stallone a murit cand avea 36 de ani, in urma unui atac de cord.

Anna Nicole Smith

Celebrul model Playboy Anna Nicole Smith a pierdut un fiu, Daniel, in 2006, cu doar sase luni inainte ca ea insasi sa se stinga din viata.

Hunter Tylo

Vedeta din "Bold and Beautiful" si-a pierdut fiul in varsta de 17 ani, dupa ce acesta si-a pierdut cunostinta si s-a inecat in piscina.

Mia Farrow

Actrita, fosta sotie a lui Frank Sinatra si tot fosta partenera a lui Woody Allen, are una dintre cele mai triste povesti de la Hollywood. Aceasta a pierdut doi copii: o fata adoptata, Tam, la varsta de 19 ani, si o fiica biologica, Lark, la 35 de ani. Abia recent a iesit la iveala, legat de decesul lui Lark, ca a fost cauzat de complicatii din cauza SIDA.

Mike Tyson

Exodus, fiica fostului boxer Mike Tyson, a murit la patru ani, dupa ce s-a asfixiat accidental. A fost descoperita de fratele sau in varsta de sapte ani.

Marie Osmond

Michael, fiul lui Marie Osmond, a murit cand avea 19 ani, dupa ce s-a sinucis aruncandu-se de la etajul opt.

Paul Newman

Fiul legendarului Paul Newman a murit in urma unei supradoze, la varsta de 28 de ani.

Dr. Dre

Multa lume nici nu stie ca rapperul Dr. Dre a avut un copil. Acesta a murit tot in urma unei supradoze de droguri, la 20 de ani, in 2008.

Vince Neil

Solistul trupei Motley Crue, Vince Neil, a pierdut o fiica bolnava de cancer in varsta de patru ani, in 1995. De atunci, a infiintat o fundatie caritabila, ajutand alti copii aflati in aceeasi situatie.

Prince

Putini stiu ca artistul a avut un fiu nascut in 1996. Boy Gregory s-a nascut cu Sindromul Pfeiffer, o afectiune care influenteaza cresterea si forma craniului. Avea doar o saptamana cand a murit.

Marlon Brando

Cheyenne, fiica lui Marlon Brando, s-a spanzurat in 1995, la varsta de 25 de ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Transformer de Botoșani. Cum face Valeriu Iftime trecerea de la patron la șef de județ

astăzi, 13:34

Proaspăt intrat în politică, prosperul om de afaceri Valeriu Iftime crede că nu este în incompatibilitate și în conflict de interese dacă își continuă contractele pe car...

Preasfințitul Nichifor Botoșăneanul va oficia Sfânta Liturghie și va sfinți casa parohială la o parohie din Botoșani

astăzi, 13:21

În data de 19 octombrie 2024, în Parohia „Sfântul Nicolae” din comuna Bălușeni, județul Botoșani, va avea loc un eveniment deosebit pentru comunitate și anume sfinț...

Becali și-a făcut calculele: ”Gata, nu mai am emoţii cu play-off-ul. Câştigăm şi cu Botoşani!”

astăzi, 12:13

FCSB are două victorii şi două remize în ultimele patru etape ale campionatului, iar Gigi Becali, patronul echipei roș-albastre, a comentat despre rezultatele etapei. În etapa 11, C...