Cele două candidate pentru postul de manager la Sanatoriul Podriga au trecut şi de proba interviului! Vezi cine a câștigat!

Sanatoriul de Neuropsihiatrie de la Podriga va avea în cel mai scurt timp director cu acte în regulă, în urma concursului organizat de Consiliul Județean.

Cele două candidate înscrise la concurs au susținut în cursul zilei de astăzi și interviul, după ce au trecut de proba scrisă.

În urma susținerii celor două probe, Cristina Panait a obținut media 9,35, iar Angela Curelariu 8,41. Urmează perioada de contestații iar dacă rezultatul concursului nu se va modifica Cristina Panait va prelua șefia unității.

Până acum postul de manager de la Sanatoriul Podriga a fost ocupat cu interimat de Angela Curelariu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...