Cele 10 porunci ale lui Basescu si consecintele lor

Cele 10 porunci ale lui Basescu si consecintele lor
Dumitru Codreanu, presedintele PRM Botosani, e nemultumit ca razvratirea din interiorul aliantei se manifesta la nivel national, si pentru asta il condamna pe Basescu fiindca a permis formarea unei aliante atipice.

Dupa parerea noastra si a prezicatorilor aceasta alianta nu va apuca Pastele pentru ca nu este aer pentru toti smecherii si arogantii incat sa ii indestuleze, atat pe cei de la PSD si mai ales pe cei de la PD-L. Sunt prea flamanzi. Unde vor pune oamenii vor spune: Fratilor, v-am trimis aici: La furat! Cat se poate mai mult. Noi patru ani n-am fost la guvernare. Vor cauta sa-i indestuleze pe cei care au oferit miliarde in campania electorala, a declarat Codreanu.

De asemenea, considera ca impartelile ministerelor a creat o prabusire treptata a PSD-ului, multi oameni de baza dandu-si demisia, iar aceasta degringolada este tot opera lui Basescu.

O parte au sesizat intentia de a sari la beregata unuia sau altuia, indeosebi a lui Geoana, care a fost trimis de Basescu in SUA sa ia indicatiile necesare pentru propunerea celor 10 porunci ale lui Basescu. Nu stiu ce om normal la cap o sa accepte faptul sa ii fie desfiintat locul de munca, cum a facut-o Geoana la ora actuala ca prin cele 10 porunci ale lui Basescu sa se desfiinteze Senatul si sa ramana doar Camera Deputatilor cu un numar foarte restrans de deputati. Cele 10 porunci ne ingrijoreaza si pe mine personal ma ingrijoreaza faptul ca un presedinte de tara iese in fata natiunii si prin intermediul Parlamentului si prezinta situatia condamnarii comunismului si totalitarismului, iar el este cel care vine acum si directioneaza activitatea tarii spre totalitarism, continua liderul peremist.

Codreanu se arata ingrijorat de propunerea presedintelui de reorganizare administrativa a tarii in noua sau 12 unitati administrative teritoriale, spunand ca e mai greu sa coordonezi prin frauda electorala 41 de prefecti, fata de 12, care vor raspunde: DA!

In plus, populatia e cea care va suporta toate cheltuielile pentru schimbarea buletinelor, a permiselor, certificatelor de inmatriculare, etc.

Nu stiu daca cineva se gandeste si la populatie. Spun: lasa ca sunt multi. Eu spun: Multi, multi, dar nu prosti, cum era zicala inainte. Apoi, facilitatile pentru unguri. Nu cred ca scoaterea noastra din Parlament si crearea facilitatilor pentru unguri de a le da autonomie in cadrul inimii Romaniei este o idee buna. Judetele Covasna, Harghita, Mures probabil se vor trage inspre Cluj, Satu Mare ca sa aiba iesire catre Ungaria asa cum au cei din Slovenia. Va fi o facilitate creata lui Marco Bela care vrea creata o mica Ungarie in inima Romaniei. Sunt zone in Transilvania unde romanii nu au voie la ora actuala sa construiasca biserici ortodoxe, a conchis Dumitru Codreanu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
101

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...

(P) Renovare de nota 10: cele mai populare dileme şi cum să le faci faţă

astăzi, 14:47
29

Renovările interioare nu sunt deloc uşoare, mai ales atunci când te loveşti de probleme pe care nu ştii cum să le soluţionezi. Fie că reamenajezi o casă, fie că urmează să te muţi &i...

A murit cea mai titrată jucătoare de scrabble a României! (Foto)

astăzi, 13:46
144

A fost cea mai titrată jucătoare de scrabble a României, campioană națională în limbile română și franceză, Maestră a Sportului.Claudia Mihai a fost un model de dăruire...