Cel mai verde oraș din România este și cel mai murdar FOTO

Cel mai verde oraș din România este și cel mai murdar FOTO

În anul 2014, în cadrul Galei ”Capitala Verde”, Botoșani a primit premiul pentru cel mai verde oraș din România, având 31 de metri pătrați de verdeață pe cap de locuitor.

Că este și cel mai murdar o spun zilele umede și cozile de la spălătoriile auto, unde botoșănenii nu mai contenesc a aduce mașinile pentru a le curăța de mizeria de pe străzi. Străzile județului și municipiului Botoșani arată zilele acestea, mai ales după prima ninsoare ca desprinse de undeva din anii '90.

Dacă pe principalele artere ale municipiului se circulă cu mașina că în afară (a se citi între localități, că în afară nu-ți speli mașina cu lunile, de curat ce este), folosind distanța mai mare între autovehicule și multă soluție de spălat parbrizul ca să poți, totuși vedea pe unde circuli, pe străduțele municipiului poți rămâne de-a dreptul împotmolit.

Nici nu a nins bine și deja societatea de salubrizare a trecut la pozele de portofoliu cu "asfalt la negru" în Botoșani, lăsând curățenia în grija precipitațiilor. Să sperăm că vor fi în abundență, doar-doar vom avea și noi un Botoșani mai curat.




















 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
64

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
150

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
86

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...