Cel mai vârstnic miliardar din lume a împlinit 100 de ani

Cel mai vârstnic miliardar din lume a împlinit 100 de ani
Fostul bancher David Rockefeller s-a născut în cartierul Manhattan, unde familia sa deţinea cea mai mare reşedinţă privată din New York şi care a devenit mai târziu Muzeul de Artă Modernă (MoMA).

Bunicul său a fost legendarul magnat al petrolului John D. Rockefeller (1839 - 1937), iar mama sa, Abby, a fost cofondatoare a muzeului MoMa.

David Rockefeller deţine case şi conturi bancare de miliarde de dolari. Cei cinci fraţi ai săi au murit cu zeci de ani în urmă, iar anul trecut şi-a incinerat unul dintre copii, decedat într-un accident de avion.

Forbes estimează averea lui Rockefeller la 3,2 miliarde de dolari — fiind al 603-lea miliardar al lumii în topul averilor, dar suficient de bogat pentru a deţine mai multe proprietăţi şi o mare colecţie privată de artă.

Absolvent de Harvard, el donează în fiecare an milioane de dolari acestei universităţi, precum şi muzeului MoMa şi altor cauze.

gandul.info 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin își prezintă soluțiile pentru Sănătate (Video)

astăzi, 11:24
17

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean: „Vom  construi 3 spitale noi în județ”„Am promis că nu mă voi angaja în dispute politice ca alți candidați și c...

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
71

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
131

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...