Cel mai scump ”gunoi” la Botoșani: 30.000 de lei pentru o remorcă de moloz!

În perioada 1-29 august 2024, polițiștii locali au acționat pentru combaterea fenomenului depozitării deșeurilor de natură diversă, în alte locuri decât cele destinate și amenajate în acest scop.

Polițiștii locali au desfășurat misiuni de verificare și monitorizare a zonelor strada Săvenilor, strada Dragoș Vodă, strada Ion Pillat, strada Primăverii și strada Adrian Adamiu. 

În data de 8 august, în jurul orei 14.00, pe timpul desfășurării activităților pe strada Manolești Deal, polițiștii locali au surprins conducătorul auto al unei autobasculante în timp ce depozita pe un teren neîngrădit deșeuri rezultate din construcții – bucăți de țiglă și moloz.

Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii locali au dispus sancționarea contravențională a societății care desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor, cu amendă în cuantum de 30.000 lei, pentru degradarea mediului înconjurător prin crearea depozitului necontrolat de deșeuri rezultate din construcții.

”Acţiunile de depistare a persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public/pe terenuri proprietate privată se vor desfășura permanent, aplicându-se, de câte ori va fi cazul, sancţiuni contravenţionale cu scopul de a menține un mediu sănătos”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Botoșani.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A plătit 2.000 de euro pentru dreptul de a rămâne ilegal într-un stat Schengen!

astăzi, 12:57

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la controlul de...

Gest admirabil al unui pompier botoșănean: Și-a ”dăruit” ziua de naștere copiilor sinistraților din Galați! (Foto)

astăzi, 11:52

Copiii văd și simt lucrurile altfel, iar aceste zile, în care s-au văzut nevoiți să își părăsească propria casă, le vor rămâne în minte pentru totdeauna. Sunt putern...

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...