Cel mai controversat medic stomatolog din Botosani va fi verificat la Iasi

Cel mai controversat medic stomatolog din Botosani va fi verificat la Iasi
Medicul dentist botosanean Ana Maria Nastac, al carui cabinet a rasarit peste noapte in Ambulatoriul Integrat al Spitalului Sf. Spiridon din Iasi, a intrat in vizorul institutiilor abilitate care vor verifica reclamatia facuta de ieseanul care a ajuns in cabinetul sau, scrie Buna Ziua Iasi.   

Spatiul privat in care isi desfasoara stomatologul activitatea nu este deloc ferit de ochii lumii, fiind la parterul Policlinicii iesene. Reclama pe care a avut grija sa o faca medicul dentist promite servicii medicale la orice ora din zi si din noapte.    Activitatea medicala se desfasoara intr-o proprietate privata, fara a fi implicat Spitalul Sf. Spiridon. Multi ieseni pot sa cada victime stomatologului, care in prezent are cele mai multe acuzatii de malpraxis in Botosani. La fel a patit si ieseanul care s-a lasat condus de asistenta medicala in cabinetul medicului Ana Maria Nastac.   

"Eu am avut incredere in medic pentru ca am crezut ca face parte din medicii spitalului. Habar nu aveam ca este un cabinet privat si ca exista si medici care pot avea un astfel de limbaj fata de pacienti. Stiu ca in termen de 30 de zile trebuie sa primesc un raspuns din partea institutiilor unde am depus reclamatia. In functie de ce raspuns primesc, voi decide daca o voi da sau nu in judecata", a precizat Gheorghe P.   

Medicul dentist se va trezi si cu un control din partea comisarilor de la Protectia Consumatorului, care vor verifica conditiile in care isi desfasoara activitatea, instrumentarul folosit, nefiind in masura sa cerceteze si calitatea actului medical.   

Directia de Sanatate Publica Iasi (DSP) si Colegiul Medicilor Dentisti Iasi au competenta de a verifica ce se ascunde in cabinetul acestui medic controversat.   

Confruntata cu aceasta plangere din Iasi, medicul Ana Maria Nastac a sustinut vehement ca spatiul medical nu a fost dat inca in folosinta si ca nu a tratat niciun pacient, scrie sursa citata.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Trei incendii de vegetație uscată în mai multe localități din Botoșani, semnalul pompierilor! (foto)

astăzi, 08:25
5

Incendierea vegetației uscate sau a resturilor vegetale este interzisă, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani....

Calendar Ortodox: Astăzi sărbătorim Sfânta şi Marea Joi (Denia celor 12 Evanghelii)!

astăzi, 08:07
16

Sfântul Ierarh Atanasie s-a născut la sfârşitul secolului al 16-lea în insula Creta. După moartea tatălui său s-a călugărit la metocul sinaitic din Iraclion, primind numele At...

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
946

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...