Cel mai contestat stomatolog din Botosani a fugit din cabinetul rasarit in Policlinica din Iasi!

Cel mai contestat stomatolog din Botosani a fugit din cabinetul rasarit in Policlinica din Iasi!
Singurul medic stomatolog care are aproape atatea acuzatii de malpraxis cat numarul pacientilor care i-au intrat in cabinet a plecat din Ambulatoriul Integrat al Spitalului Sf. Spiridon Iasi!

Medicul Ana Maria Nastac si-a patat reputatia inca de cand isi desfasura activitatea la Botosani, scrie in editia de astazi cotidianul Buna Ziua Iasi.

Mai multe persoane care s-au lasat pe mana stomatologului au ramas cu gura cascata cand si-au dat seama ca au fost nenorocite in urma unor servicii medicale banale.

Cel mai contestat stomatolog si-a deschis un cabinet privat in cadrul Ambulatoriului Sf. Spiridon Iasi, dupa ce a preluat spatiul de la un medic oftalmolog care a plecat in Franta. La scurt timp, dupa o publicitate sufocanta, Ana Maria Nastac a reusit sa faca prima victima si la Iasi. Dupa o banala extractie, barbatul s-a ales cu bolta palatina distrusa.

Imediat dupa ce medicul stomatolog a inceput sa fie luat la intrebari de catre reprezentantii institutiilor competente, cabinetul a fost inchis.

Conform sursei citate, toate afisele au fost distruse, iar numarul de contact al medicului a disparut.

Conducerea Spitalului Sf. Spiridon Iasi a confirmat faptul ca in cabinet nu se mai ofera servicii stomatologice.

Reprezentantii Colegiilor Medicilor Dentisti din Botosani si Iasi au precizat clar ca medicul Ana Maria Nastac nu apare in evidenta acestora ca membra.

Contactata telefonic, Ana Maria Nastac a precizat vehement ca, de fapt, cabinetul nu a functionat niciodata, iar pe usa acestuia nu a intrat niciun pacient. Cu toate acestea, pe un afis vizibil erau trecute programul non-stop si numarul de telefon al medicului, iar in cabinet se afla si o asistenta medicala, care isi desfasura activitatea, incheie cotidianul iesean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
227

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
289

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
665

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...