Cei mai bun sportivi ai CS Botosani au fost premiati! Vezi clasamentul

Cei mai bun sportivi ai CS Botosani au fost premiati! Vezi clasamentul
Cei mai buni sportivi ai CS Botoşani din anul 2012 au fost premiaţi miercuri.

Primul loc a fost ocupat de halterofila Bianca Molie care în acest an a cucerit şapte medalii de aur şi două de argint la Campionatele Mondiale, trei medalii de aur la Campionatul European, şase medalii de aur la Campionatele Naţionale şi două Cupe ale României.

Locul doi i-a revenit Loredanei Toma, o altă component a secţiei de haltere, căreia anul 2012 i-a adus şase medalii de aur şi trei de argint la Campionatele Europene, trei medalii de aur şi trei de argint la Campionatele Naţionale plus trei Cupe ale României.

Locul trei în clasamentul celor mai buni sportivi de la CS Botoşani este ocupat de canotoarea Viviana Bejenariu care a cucerit o medalie de aur la Campionatul Mondial, o medalie de aur la Campionatul European, o medalie de aur şi una de argint la Campionatul Balcanic, o medalie de argint şi una de bronz la Campionatele Naţionale.

Premiile acordate au fost in valoare de 10.500 de lei.

Anul 2012 este cl mai bun an din punct de vedere al rezultatelor, atât la competiţiile naţionale cât şi la internaţionale. Din 2006 am mers doar crescător ajungând în acest an la un număr de 189 de medalii la competiţii naţionale şi 35 de medalii la internaţionale. Pentru 2013, să fim sănătoşi şi să obţinem măcar acelaşi număr de medalii ca anul acesta. Sunt obiective perfect realizabile, a spus Andrei Amos, director CS Botoşani.

Sper ca şi anul viitor să fie la fel. Au mers bine, au muncit dar mai sunt rezerve. Sper ca anul viitor să obţinem 180 de medalii la Campionatele Naţionale. Pentru mine, principalul obiectiv este să obţinem o medalie la Campionatul European sau Campionatul Mondial de seniori. Avem numai cadeţi si juniori dar de anul viitor putem spera la medalii la seniori. Deja am început pregătirea serios. În ianuarie plecăm în cantonamente şi sperăm să rezistăm trei ani de zile şi în sfârşit să aducem o medalie de la Jocurile Olimpice, a precizat si Constantin Urdaş, antrenor haltere:

CLASAMENT


1. Bianca Molie (haltere) – antrenor Constantin Urdaş

2. Loredana Toma (haltere) – antrenor Constantin Urdaş

3. Viviana Bejenariu (canotaj) – antrenor Elena Iacob

4. Andreea Aanei (haltere) – antrenor Constantin Urdaş

5. Marian Albu (haltere) – antrenor Constantin Urdaş

6. Ana Maria Abalasei (haltere) – antrenor Constantin Urdaş

7. Sorina Hulpan (haltere) – antrenor Constantin Urdaş

8. Florin Bejenariu (haltere) – antrenor Constantin Urdaş

9. Bianca Ioniţă (haltere) – antrenor Constantin Urdaş

10. Andrei Roman (haltere) – antrenor Constantin Urdaş

11.Doru Stoian (haltere) – antrenor Constantin Urdaş

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
94

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
125

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
192

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...