Cearta conjugala terminata la usa soacrei. Scandalagiul a fost linistit de oamenii legii!

Cearta conjugala terminata la usa soacrei. Scandalagiul a fost linistit de oamenii legii!
Marţi, în jurul orei 23.00, un echipaj mixt, format din lucrători ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani şi Poliţiei municipiului Botoşani, care executa o misiune  de menţinere a ordinii şi liniştii publice, a  fost  direcţionat de către ofiţerul de serviciu al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani să se deplaseze pe strada Vâlcelei din municipiul Botosani, unde o vecină sesiza un scandal într-un apartament din blocul în care locuieşte. 
           
Echipajul mixt poliţist-jandarm s-a deplasat în cel mai scurt timp şi a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat în vârstă de 43 de ani, care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a certat cu soţia sa. Femeia a plecat apoi de la domiciliu la mama sa, proprietara apartamentului unde avea loc scandalul. După puţin timp, bărbatul a ajuns şi el la locuinţa soacrei sale, ameninţând-o pe aceasta şi pe soţia sa cu acte de violenţă. În urma controlului corporal executat de către echipajul de ordine publică, asupra scandalagiului a fost găsit un cuţit din inox, cu lama de 25 de cm lungime.

Cuţitul a fost ridicat în vederea confiscării, iar bărbatului i-au fost întocmite actele procedurale, fiind suspect de săvârşirea infracţiunii de port fără drept de cuţit în locurile şi împrejurările în care sar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, cercetările urmând a fi continuate de I.P.J. Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
37

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
169

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
191

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...