Cea mai grasa femeie din lume ar putea fi diagnosticata cu ajutorul RMN-ului pentru elefanti

Cea mai grasa femeie din lume ar putea fi diagnosticata cu ajutorul RMN-ului pentru elefanti
Cea mai grasa femeie din lume a fost avertizata de medici ca va muri daca nu va pierde din greutate. Femeia sufera de dureri cumplite de cap a caror cauza ar putea fi o tumora pe creier, cel putin asa sustin medicii, care nu se pot pronunta cu privire la acest diagnostic, deoarece pacienta nu incape in computerul tomograf si nici macar pe usa spitalului.

Terri Smith, 49 de ani, din Ohio, S.U.A, cantareste aproximativ 320 de kilograme si este prizoniera in propriul dormitor. Pentru a putea face un RMN, femeia este acum la regim.

Americanca este dependenta de ajutorul sotului sau, Myron, 44 de ani si de cel al fiicei sale mai mari, Najah, 30 de ani, care trebuie sa o spele, sa o imbrace si sa o hraneasca.

Terri Smith este nevoita sa poarte scutece asemeni bebelusilor, deoarece nu poate ajunge pana la toaleta, iar sotul si fiica sa trebuie sa o schimbe de cateva ori pe zi.

Dr. Dariush Saghafi, care o are sub supraveghere pe Terri, se gandeste sa folosesaca un computer tomograf de la gradina zoologica din Cleveland, folosit pentru elefanti si rinoceri, chiar daca RMN-ul utilizat pentru animale nu este autorizat si in cazul oamenilor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
15

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
14

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
60

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...