Ce urmează după HSR? "Avem nevoie de o firmă de ridicare a maşinilor", este de părere Dumitru Zmău!

Ce urmează după HSR? "Avem nevoie de o firmă de ridicare a maşinilor", este de părere Dumitru Zmău!
Membrii Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) au ridicat, marţi, problema parcărilor ilegale şi cine va sancţiona acest lucru, după ce contractul cu firma Hi Speed Recovery a expirat.

Consilierul judeţean Gheorghe Vâzdoagă, care este şi membru în ATOP, a spus că poliţia ar trebui să vină cu o sugestie cum poate fi gestionată această problemă, până când Primăria va stabili cine se va ocupa de activitatea pe care a făcut-o până acum firma HSR.

La rândul său, Dumitru Zmău, care este preşedintele ATOP, a vorbit despre necesitatea existentei unui operator care să ridice maşinile parcate ilegal, spunând că la fel se procedează în toate ţările civilizate.

Pentru a nu mai exista discuţii legate de anumite interese, Dumitru Zmău este de părere că acest serviciu ar trebui înfiinţat de primărie.

"Anul acesta nu va înfiinţa nimeni nimic. Dar noi greşim prin modul nostru de a gândi şi ca cetăţeni şi ca politicieni. Se ridică pentru cei care nu respectă legea şi normele de conduită. Nu are nicio treabă partidul X sau primarul Y. În toate ţările funcţionează ridicatul maşinilor parcate ilegal. Divergenţa a plecat de la stăpânul acestei societăţi. Ca să nu mai fie atâtea discuţii că e a lui ală, sau a lui ală, primăria să îşi facă un serviciu de ridicare care va avea şi procent din câştig. Haosul începe, pentru că se ştie că nu o să se mai ridice şi o să parcheze fiecare cum vrea. Avem nevoie de o firmă de ridicare a maşinilor şi dacă primăria va reuşi să facă acest lucru vom avea ordine, dacă nu, o să aveţi din nou bătăi în stradă, parcări ilegale, blocări ale unor căi de acces", a spus Dumitru Zmău.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
14

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
30

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
63

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...