Ce troc i-au propus procurorii lui Gigi Becali?

Ce troc i-au propus procurorii lui Gigi Becali?
Gigi Becali sustine ca procurorii i-ar fi propus un troc prin care el ar fi scapat de arest daca ar fi renuntat la candidatura la europarlamentare pe listele PRM.

"Mi s-a spus voalat, o persoana, nu va pot spune cine, i-a spus lui Virgil, dom ne, spune-i sa renunte ca altfel o sa stea acolo si-nca 29, si-nca 29 etc. Si am zis bai Virgile, in primul rand nu-mi da nimeni asigurarea, in al doilea rand, eu nu pot sa-l tradez pe omul acela ca sunt barbat, nu gainar si daca am intrat merg pana la capat. Dar daca chiar, bai Gigi, ca cutare, ca nevasta, ca copii, bai Virgile, pai sa vina in trei zile sa anuleze aia, aia, aia, toate si ies. Cine-mi da asigurarea asta? Sa vina procurorul Romaniei si sa semneze NUP si ies. Dar ai incredere in astia? Pai astia te fac si pe urma te executa. Nu-i mai bine sa am eu asigurarea asta? Sa-mi vad de treaba mea, ca sunt europarlamentar peste o luna jumatate si nu mai au ce face, abuzuri?", a declarat Gigi Becali marti seara la Sinteza Zilei.

Mai mult, omul de afaceri a declarat ca procurorii i-au cerut si lui Nutu Camataru sa il toarne in schimbul punerii sale in libertate."Si lui Nutu Camataru i-a spus dom ne, zi ceva de Gigi Becali si te dau afara. Dar n-au oamenii ce sa spuna", a afirmat patronul Stelei.

Si nu este singurul caz in care anchetatorii ar fi incercat sa faca trocuri. "Pai zice dom ne, ziceti ceva de schimbul de terenuri, Babiuc etc. Si zic bai baiatule, hai sa-ti spun un lucru.

In primul rand n-am ce spune. In al doilea rand, 20 de ani daca-mi dai eu nu fac de-astea. Eu ma trag din familie care a facut ani grei de puscarie si nu a vorbit, si au fost batuti, schingiuiti si n-au facut turnatorii. Eu nu sunt turnator, mai baiatule. Vezi de treaba ta", a mai declarat Gigi Becali ca i-ar fi spus anchetatorului, acesta fiind singurul targ care i s-a propus direct, "oficial", despre prima propunere, cea cu europarlamentarele, afland doar prin intermediul varului sau, Virgil.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
729

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
239

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
194

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...