Ce tie nu-ti place... altul iti face. Cum colaboram cu HSR-ul!

Ce tie nu-ti place... altul iti face. Cum colaboram cu HSR-ul!

SORIN ANDRONACHE

Aplicarea proverbului romanesc "Ce tie nu-ti place altuia nu face" nu s-a dovedit a fi de bun augur pentru prezentatorul Stirilor TeleM! Sorin Andronache, care dispune de un loc de parcare concesionat, a avut suprinza sa constate, la orele amiezii, ca locul sau a fost ocupat de un alt autoturism.

"M-am gandit sa nu fac o fapta rea, pentru ca as fi putut sa ii chem pe cei de la HSR sa ridice masina respectiva. Asa ca am parcat in apropiere, ocupand jumatate din locul de parcare al altui cetatean. Se pare ca fapta rea pe care nu am putut sa o fac eu a facut-o vecinul meu!", a marturisit Sorin Andronache.

Vecinul de parcare a sunat la firma de blocare-deblocare roti, astfel ca, extrem de constiinciosi, lucratorii HSR au si purces la drum. In cateva minute, au blocat si au plecat, desi cetatenii au prins a vocifera, explicandu-le angajatilor firmei ca este vorba despre o masina din cartier.

Prezentatorul TeleM nu este singurul care trece prin aceste neplacute intamplari, angajatii HSR fiind "ajutati" in munca lor chiar de catre concetatenii nostri, mai mult sau mai putin interesati in demersurile lor.

Nu de putine ori, angajatii firmei de ridicare a masinilor au fost acuzati ca fac abuzuri, de cele mai multe ori fiind vorba despre graba cu care se ridica o masina, fara a se mai astepta ca proprietarul sa aiba posibilitatea de a plati doar deblocatul rotilor, nu si taxa de ridicare si transportare a masinii pana la sediul firmei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
469

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
122

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
124

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...