Ce spune subprefectul Elena Coșman despre demisie!

Ce spune subprefectul Elena Coșman despre demisie!
Subprefectul Elena Coșman își menține decizia de a demisiona din funcție, deși susține că a fost rugată să rămână pe post. Coșman și-a înaintat demisia Ministerului Afacerilor Interne, în cursul zilei de joi, invocând motive personale.

Subprefectul a dat de înțeles că și-ar fi dorit să facă mai multe, dar atribuțiile date nu i-au permis acest lucru. Elena Coșman a precizat că decizia de a demisiona din funcție nu are legătură cu schimbarea prefectului.

“Din motive personale mi-am dat demisia. A fost o experiență, am acumulat niște cunoștințe noi. Am fost rugată să rămân. Am fost sunată și rugată să rămân pe post. Eu nu am alergat după funcții, nu este așa. Am făcut ce am putut pe această funcție, din atribuțiile care mi-au fost date. Aș fi vrut să fac mai multe, eu sunt o femeie activă. Nu poți face decât ce ai în fișa postului și ce atribuții primești", a declarat Elena Coșman.

De la data de 1 martie, Coșman va reveni la Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, pe postul de șef serviciu economic, unde și salariul este mai mare decât cel de la Instituția Prefectului.

 

Spune-ne opinia ta