Ce spune managerul Spitalului Mavromati despre activitatea din anul 2015!

Ce spune managerul Spitalului Mavromati despre activitatea din anul 2015!
Managerul Spitalului Județean Mavromati a făcut o scurtă trecere în revistă a activității ce s-a desfășurat la nivelul unității în anul care tocmai s-a încheiat.

Potrivit lui Corneliu Mihai, una dintre cele mai importante realizări din anul 2015 a fost reducerea substanțială a nivelului datoriilor și al arieratelor.

La 1 ianuarie 2015, cea mai mare unitate spitalicească din județ avea plăți restante de 8,2 milioane de lei, din care 2,9 milioane lei areirate, iar la 30 noiembrie nivelul plăților restante a ajuns de 2,5 milioane de lei.

“A fost un an cu provocări, am avut perioada de evaluare, o misiune dificilă dar considerăm că am depășit cu bine acest moment. A fost o perioadă dificilă pentru spital, având în vedere nivelul plăților restante înregistrate la începutul anului 2015. Per ansamblu, eu sunt mulțumit de activitatea depusă de către tot colectivul spitalului, cu toate greutățile avute, cu tpate nemulțumirile, cu toate neajunsurile, care încă mai sunt. Reducerea plăților restante a fost posibilă ca urmare a faptului că am încheiat un contract ma bun cu casa față de anii precedenți, o finanțare corespunzătoare. Totodartă, în cursul anului 2015 am avut un sprijin total de la Consiliul Județean. Finanțarea de la CJ a fost de 9,7 milioane de lei, din care pentru cheltuieli curente, 7,8 milioane și diferența pentru investiții", a precizat Corneliu Mihai, managerul Spitalului Mavromati.

Acesta a mai menționat că în anul 2015, cu fonduri de la Consiliul Județean, s-a reușit și acordarea tichetelor de masă, pentru o perioadă de nouă luni. Mihai a apreciat că și colaborarea cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate a fost una corectă.

 

Spune-ne opinia ta