Ce spune directorul Nova Apaserv, după ce societatea a fost amendată de Poliția Locală. „Avem un număr uriaș de avarii”

Atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi gropile lăsate de Nova Apaserv în urmă prezintă un mare pericol. 

Ce spune directorul Nova Apaserv, după ce societatea a fost amendată de Poliția Locală. „Avem un număr uriaș de avarii”

   Foto: Arhivă Știri.Botoșani.Ro

În cursul lunii iulie societatea de apă Nova Apaserv a fost din nou amendată de Poliția Locală, după ce a spart carosabilul și nu l-a adus la starea inițială. În municipiul Botoșani, compania de apă lasă dezastru în urma sa după intervențiile pe care le efectuează la avarii.

Lucian Deleanu, directorul Poliției Locale a Primăriei Municipiului Botoșani, spune că în termen de 10 zile de intervenția pe partea carosabilă constructorul este obligat să aducă la forma inițială, adică să asfalteze din nou.

Constructorul ar avea obligația după intervenția pe partea carosabilă să aducă starea provizorie pentru început pentru circulația pietonală sau auto, iar în curs de 10 zile ar trebui să aducă la forma inițială, adică și să asfalteze. Asta dacă permit condițiile meteo. În urma intervențiilor se lasă normalul după cum se lucrează, iar noi în urma controlului pe care îl facem în teren trebuie să aplicăm acea sancțiun”, a declarat Lucian Deleanu, directorul Poliției Locale a municipiului Botoșani, potrivit TVR Iași.

Pe de altă parte, Liviu Ștefan, directorul Nova Apaserv, spune că refacerea carosabilului întârzie pentru că sunt foarte multe avarii.

„Avem refacerile astea care uneori întârzie din motiv că sunt prea multe, fie că avem noi niște datorii la prestatorul care ne execută lucrările. Problema cea mai mare este că avem un număr uriaș de avarii și nu exagerez deloc. Aici este problema. Uneori nici ei nu reușesc să vină după noi în ritmul în care spargem. De exemplu, în Capăt la unu, pe Primăverii, am spart în două locuri. Conducta a plesnit în două locuri. Asta înseamnă două refaceri”, a declarat și Liviu Ștefan, directorul Nova Apaserv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

astăzi, 19:54

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...