Ce spun șefii Consiliului Județean despre soarta societății Parc Industrial

Rămasă fără conducere din luna iunie a acestui an, soarta societății Parc Industrial, aflată în subordinea Consiliului Județean, depinde de rezultatu discuțiilor purtate de șefii județului cu cei de la Primăria Bucecea în vederea deschiderii unui parc industrial pe terenurile fostei fabrici de zahăr, care acum aparțin Primăriei.

Radu Judele, administratorul public al județului, a declarat că a fost purtată deja o discuție cu reprezentanții administrației publice locale de la Bucecea și se așteaptă un răspuns din partea acestora.

“Am avut o discuție cu cei de la Primăria din Bucecea și așteptăm un răspuns concret din partea dumnealor. Am propus să mergem cu ideea de a construi un parc industrial, așa cum am discutat inițial. Ei au avut o problemă cu terenurile, acum s-a rezolvat și așteptăm un răspuns concret și funcție de răspunsul celor de la Bucecea vom proceda în consecință cu societatea. Dacă avem teren atunci putem căuta investitori și să meargă mai departe societatea, dacă nu avem teren, societatea trebuie închisă să nu genereze alte pierderi", a specificat Radu Judele.

Cu această societate s-au cheltuit până acum circa 400.000 de lei, constând în capitalul social și investiția de la Uvertura Mall, unde a fost deschisă o piață agroalimentară, care însă s-a dovedit a fi un eșec.

Societatea Parc Industrial a fost înființată pe vremea fostului președinte al Consiliului Județean, Florin Țurcanu. O altă societate înființată  tot în acea perioadă și-a încetat deja activitatea, fiind vorba de EcoSal. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuințe pentru specialiști: Un nou proiect al Consiliului Județean Botoșani! (foto)

astăzi, 10:40

„Construirea de locuințe pentru specialiști face parte din programul pe care l-am propus și implementat la Consiliul Județean. Am depășit toate piedicile birocratice pentru cel de-al doile...

Indieni identificați cu ajutorul termoviziunii, opriți la frontieră!

astăzi, 10:00

Sâmbătă, 12 octombrie a.c., în jurul orei 00.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți Prut – ITPF Iaşi, aflați în executarea ...

LOC DE DAT CU…EPIGRAMA (323)

astăzi, 08:42

Prin intermediul domnului Florin Rotaru am primit “Epigrama” nr. 109 din septembrie 2024. Conţinutul e dens şi nu se abate de la  titlul revistei. Aşa cum îi stă bine unei p...