Ce sa faci cu berea ramasa dupa petrecere. 4 idei bune de incercat

Ce sa faci cu berea ramasa dupa petrecere. 4 idei bune de incercat
Nu iti propunem inca o petrecere si nici sa te imbeti de unul singur. Daca se intampla sa ramai cu prea multe doze de bere dupa o seara cu prietenii, uite cum o poti folosi in bucatarie.  

Pentru petreceri intotdeauna se face aprovizionare serioasa in ceea ce priveste bautura, asa ca se poate intampla sa ramai cu una, doua sau chiar mai multe doze si sticle de bere, de diverse tarii si tipuri. Indiferent ce fel de bere mai ai prin frigider cu siguranta vei gasi o idee buna printre cele pe care ti le aratam.  

1. Foloseste berea in cocktailuri   

Cu atat mai mult cu cat nu ai ramas in frigider cu cea mai buna bere, o poti folosi in amestecuri cu alte tipuri de alcool pentru a obtine niste cocktailuri perfecte. Afla cele mai bune combinatii AICI.  

2. Marineaza carnea de pui in bere  

Foloseste un amestec de bere neagra, cidru de mere, zahar, sare, scortisoara, frunze de dafin, boabe de piper si cuisoare in care sa lasi carnea la marinat cel putin 4 ore inainte sa o frigi pe gratar.


3. Pregateste un aluat pentru preparate pane   

Dioxidul de carbon si alcoolul din bere vor face ca amestecul de ou si faina sa devina crocant si mult mai gustos odata ce l-ai prajit. Incearca o astfel de reteta pentru a pregati inele de ceapa pane.  

4. Pregateste fripturi gustoase   

Adica, in loc de vin foloseste bere pentru fripturile la cuptor, pentru tocanite sau pentru cele pregatite in slow cooker. Aromele din bere se potrivesc si langa carne de porc si vita, dar si langa midii, scoici, crabi, creveti.  

foodstory.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
332

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
498

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
937

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...