Ce oferte au magazinele din Uvertura Mall pentru Paști?

Încă de la 1 aprilie, magazinele din Uvertura Mall au început să afișeze promoțiile și reducerile lor de Paști. Magazinele se întrec în oferte și reduceri, discount-urile ajung până la 70% sau 80% în unele magazine. Acestea își așteaptă clienții toată săptămâna dar mai ales în week-end-ul dinaintea Paștelui, pentru că atunci se fac de obicei cele mai multe cumpărături la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

"Tradiția de a purta haine noi în zilele de Paști se menține în Județul Botoșani și ne așteptăm ca cumpărăturile pentru ținuta de Paște să fie făcute cu un week-end înainte când clienții au mai mult timp pentru cumpărături", declară Oana S., șef de magazin.

Pe lângă reduceri și promoții la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte veți găsi reduceri și la jucării, produse cosmetice de firmă, bijuterii și ceasuri.

Programul pentru Paști la Uvertura Mall este normal până vineri, 6 aprilie, sâmbătă este program scurt până la ora 18, dumincă va fi închis iar luni se reia programul normal.

Promoțiile și reducerile din magazine sunt valabile doar în perioada Paștelui, prețurile vor reveni la normal după paște.

Regăsiți aici Lista Completă de reduceri!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

3 octombrie pe Știri Botoșani. Valutiștii din Piața Centrală "vizitati" de prefect și de primar, profesor mort pe holurile unui liceu din Botosani!

astăzi, 07:30

3 octombrie 2008 Accidentul lui Liviu Contac, rezultatul unui sabotaj din partea adversarilor politici! Liviu Contac a avut accident de masina din cauza ca adversarii politici i-au sabotat frane...

Cine a început primul?

astăzi, 07:15

Ajunsi la sfarsitul interviului, reprezentantul firmei mai are o singura intrebare pentru proaspatul absolvent al facultatii: – Si care sunt asteptarile dumneavoastra in ce priveste salariul ...

Calendar ortodox, 3 octombrie: Sfântul Sfinţit Mucenic Dionisie Areopagitul; Sfântul Mucenic Teoctist

astăzi, 07:00

Sfântul Sfinţit Mucenic Dionisie Areopagitul s-a născut în Atena şi a fost unul dintre oamenii înţelepţi ai Areopagului din această prestigioasă cetate. Și-a desăvârș...