Ce mai inventeaza unii: cearsafuri afrodisiace si prosop de bucatarie cu magnet

Cearsafurile afrodisiace, prosopul de bucatarie cu magnet sau senzori pentru cei care se trezesc noaptea pentru un asalt la frigider sunt doar cateva dintre inventiile prezentate la un targ aflat inca in derulare in Marea Britanie.

Inventia care s-a bucurat de departe de cel mai mult succes a fost cearsaful afrodisiac, in fapt un asternut care nu se deosebeste de cele comune, cu singura diferenta ca este impregnat in Viagra, conform Daily Mail.

Inventatorul, o companie spaniola, nu s-a gandit inca la un pret, invazia de cereri pentru promisiunile unor nopti fara somn luandu-l pe nepregatite.

Furori, la acelasi targ, a mai facut si prosopul de bucatarie cu magnet, care in loc sa cada, ca de obicei, pe podea, va sta la locul lui, lipit de frigider sau aragaz, indiferent din ce pozitie l-ai arunca. De aceasta data, producatorul din Barcelona s-a gandit si la un pret, 2 lire sterline.

Tot o companie spaniola a pus la punct un dispozitiv care anunta toata casa cand cel aflat la dieta este pe cale de a da iama in frigider. Cand cel aflat la regim e pe cale sa calce pe bec, senzorii de langa frigider vor reactiona la pasii acestuia, facand casa sa vuiasca: "Inapoi... Pune jos prajitura!".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...