Ce mai fac românii prin Italia: "Dacă nu îmi dai 50.000 de euro, îi spun soţiei tale"

A avut o relaţie sexuală cu îngrijitoarea româncă a unei rude de-ale sale, până când femeia l-a şantajat. "Dă-mi 50.000 de euro sau povestesc totul soţiei tale". Aceasta este ameninţarea la adresa unui italian de 50 de ani din Jesi, în provincia Ancona, din partea unei femei, o româncă de 27 de ani, şi a soţului acesteia, român de 26 de ani.

Nu numai cereri de bani, ci şi ameninţări fizice din partea soţului îngrijitoarei, despre care ea spunea că are "amici periculoşi", scrie gazetaromaneasca.com.

Pentru a evita explozia unui scandal bărbatul a promis că va plăti, apoi a denunţat totul carabinierilor. Militarii au arestat-o pe îngrijitoare în timp ce primea prima tranşă a extorcării: un teanc de 500 de euro lăsat în casa persoanei pe care o îngrijea.

Tânăra îngrijitoare a fost arestată în flagrant şi pusă în arest domiciliar, pentru a-şi putea îngriji fiica de 2 ani care trăieşte cu ea. Soţul, care are diferite antecedente penale şi care se lăuda victimei că are "prieteni periculoşi", a fost reţinut.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...