Ce i-a făcut Antena 3 jurnalistului care a încărcat pe Youtube momentul din emisiunea în care Gâdea îl pune pe Iglesias Jr. să spună "Jos Băsescu!". Reacţia lui Gâdea

Postul de televiziune Antena3 a reclamat la YouTube site-ul reportervirtual.ro pentru încărcarea clipului cu emisiunea "Sinteza zilei" în care Mihai Gâdea îl pune pe Iglesias jr să spună în direct "jos Băsescu".

Reclamaţia celor de la Antena3 se referă la folosirea unui conţinut propriu de site-ul reportervirtual, cel care viralizase gafa lui Mihai Gâdea, care l-a pus pe fiul cântăreţului Julio Iglesias să spună în direct "jos Băsescu", fără a-i preciza ce înseamnă aceste cuvinte.

Imaginile din emisiune fuseseră încărcate de site-ul reportervirtual.ro pe Youtube, ele fiind ulterior folosite de mass-media.

"Acest videoclip nu mai este disponibil din cauza revendicării drepturilor de autor din partea SC Antena3 SA", este mesajul care apare când doreşti să vizionezi pe Youtube înregistrarea emisiunii încărcată de site-ul menţionat.  

Ştirile despre interviul realizat la "Sinteza Zilei" au fost şterse şi de pe site-ul postului Antena3.

Julio Iglesias a reacţionat pe pagina sa de Facebook, subliniind faptul că fiul său nu a cunoaşte limba română şi nu a înţeles sensul cuvintelor "jos Băsescu", crezând că este o vorbă de rămas bun.

Criticat extrem de dur pentru că l-a pus pe Julio Iglesias Jr. să spună "Jos Băsescu!" şi "Antena 3 e aici", Mihai Gâdea reacţionază. Realizatorul "Sintezei Zilei" susţine că nu a făcut nimic greşit, ci a folosit "două strigături din folclorul urban".
 
"În emisiunea de joi, avându-l invitat pe Julio Iglesias Jr, am folosit două strigături din folclorul urban. Nu am avut intenţia de a aduce pe nimeni în ringul unei lupte pe care ştiţi bine că am dus-o singur mereu. Respect familia Iglesias, le iubesc muzica şi vreau să îi asigur că preţuirea ce le-o port m-a determinat să adresez invitaţiile către domnii Julio Iglesias şi Julio Iglesias Jr, pentru a fi oaspeţi ai emisiunii pe care o realizez. Alături de cele două formule devenite folclor, i-am oferit invitatului meu şi ocazia de a transmite publicului din România îndemnul de a veni la concertul său din Bucureşti. Regret sincer dacă am afectat sensibilitatea domnului Iglesias sau a vreunui membru al familiei sale!", spune Mihai Gadea, citat de Gândul.info.

Vezi si Julio Iglesias reacţionează după ce Mihai Gâdea l-a pus pe fiul lui să spună, în direct la TV, "Jos Băsescu!" VIDEO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 21:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

astăzi, 19:29

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...