Ce afacere au dezvoltat boschetarii din Botoşani!

Ce afacere au dezvoltat boschetarii din Botoşani!
Persoanele fără adăpost din municipiul Botoşani, care obişnuiesc să îşi ducă veacul prin apropierea platformelor de colectare a deşeurilor din cartiere, s-au transmformat în mici “afacerişti".

Boschetarii colectează PET-urile care sunt aruncate în pubelele special amenajate pentru acest tip de deşeuri şi în momentul în care adună o cantitate destul de mare de marfă, o vând chiar la faţa locului unor persoane care vin cu diferite maşini.

Acest lucru a fost descoperit de către cei de la Urban Serv, fiind anunţată şi Poliţia.

“Adună materialele colectate selectiv, şi în special PET-uri, şi le predau chiar în faţa platformelor la anumite maşini care nici nu mai aşteaptă să vină la sediul colector. Noi am făcut o reclamaţie la Poliţa Locală, le-am prezentat fotografii cum o maşină de la o societate, cu număr din alt judeţ, colectează direct de la platformă de la boschetari PET-urile şi le încarcă. Am cerut să identifice autovehiculele. Este o practică ilegală şi este un furt, pentru că noi la rândul nostru valorificăm aceste materiale,  investim pentru colectarea lor şi suntem într-o situaţie neplăcută", a precizat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

 

Spune-ne opinia ta