Ce a pățit directorul Urban Serv în timp ce cumpăra cireșe de la un comerciant, din Piața Mare!

Ce a pățit directorul Urban Serv în timp ce cumpăra cireșe de la un comerciant, din Piața Mare!
Directorul societății Urban Serv, Simion Drelciuc, a aflat pe propria piele ceea ce, de altfel, este știut de mulți, şi anume cum procedează unii comercianți din Piața Cenntrală pentru a-și mai rotunji veniturile.

În urmă cu câteva zile, Drelciuc a dorit să cumpere de la un comerciant din Piața Mare cireșe. În timp ce îi cântărea marfa, directorul Urban Serv a observat că acesta pusese cântarul pe o cutie de carton. Convins că este furat la cântar, Drelciuc i-a propus vânzătorului să mai cântărească o dată marfa și la cântarul consumatorului, pus la dispoziție de Urban Serv, între timp fiind chemat și șeful pieței.

“Unul dintre comercianți avea pus cântarul pe o cutie de carton într-o poziție precară și l-am întrebat dacă consideră că ceea ce cântărește la respectivul cântar arată cantitatea corectă. A fost foarte ferm și a spus că da și i-am spus că facem o probă și să mergem să căntărim la cântarul consumatorului. Diferența era de 220 de grame", a spus Simion Drelciuc.

Dat fiind că a fost prima oară când a fost prins pe picior greșit, comerciantul în cauză s-a ales doar cu un avertisment.

“I-am spus ca dacă îl mai văd o singură dată folosind cântarul în acest mod o săptămâna piața va fi închisă pentru el. A fost prima dată când l-am surprins. A doua zi toată lumea era agitată și și-a pus cântarele pe masă", a mai menționat directorul Urban Serv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
24

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
372

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
391

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...