CAZARE IASI: Cat te costa un loc la camin!

La mijlocul acestei saptamani demareaza procesul de cazare a studentilor la cele mai importante universitati de stat iesene, respectiv Universitatea Tehnica "Gh. Asachi" si "Universitatea Al. I. Cuza".

Miercuri, fiecare facultate va afisa lista cu studentii care vor beneficia de cazare. Pentru cele aproximativ cinci mii de locuri disponibile, cererile sunt aproape duble, scrie Buna Ziua Iasi.

Tarifele de cazare pe luna variaza intre 100 si 240 lei, exceptand caminele Akademos si Gaudeamus, unde tarifele sunt de 630 lei pe loc, respectiv 490 lei.

Cazarile la UAIC vor demara pe 24 septembrie 2010 si se vor incheia pe 27 septembrie. In caminele C1, C2, C3, din Targusor Copou, tarifele sunt de 240 lei de student, in camere de doua locuri, 220 lei, in cele de trei locuri, si 200 lei, in camera de patru locuri, iar in caminul C4, tariful e cel mai mic de la Cuza, 100 lei.

Conform aceleiasi surse, in complexele Titu Maiorescu si Codrescu, tariful de cazare va fi de 105 lei de student, in camere de cinci locuri, exceptand caminul C11, unde sunt cazati familistii si doctoranzii, costurile lunare de persoana fiind de 125 lei. Si la UTI va demara un proces asemanator. Aici, toate solicitarile venite din partea studentilor vor fi solutionate, potrivit reprezentantilor acestei institutii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
165

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
312

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
71

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...