Caz unic in lume! O tanara de 24 de ani va fi eutanasiata pentru ca sufera de... depresie

Caz unic in lume! O tanara de 24 de ani va fi eutanasiata pentru ca sufera de... depresie
Un caz unic in lume are loc in Belgia, acolo unde, in urma cu 13 ani, a fost aprobata eutanasia la cerere pentru persoanele care sufera de boli incurabile. O tanara de 24 de ani va fi eutanasiata desi fizic este perfect sanatoasa.

Cazul unei fete de 24 de ani a facut inconjurul lumii si a intrigat opinia publica. Laura sufera de cand se stie de depresie si considera o povara simplul gand ca traieste. Fata a incercat mai multe metode de a da sens vietii ei, dar de fiecare data si-a dorit si mai mult sa moara. Laura sustine ca duce zilnic o lupta cu ea si ca are, fata de viata, "o lehamite profunda" de care nu se va vindeca niciodata.

Asa se face ca tanara, care e perfect sanatoasa din punct de vedere fizic, a cerut sa fie eutanasiata si a obtinut dreptul de a fi ucisa de o injectie letala.

"Imi tarasc, practic, fiecare secunda a vietii. Acesti 24 de ani mi s-au parut, practic, o eternitate. Am aerul foarte calm acum, dar probabil ca imediat o sa ma tavalesc pe jos din cauza durerii care ma macina. Lupta mea interioara nu a incetat nicio secunda", a declarat ea pentru un cotidian din Belgia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean adus sub escortă din Austria, băgat direct în penitenciar!

astăzi, 14:01
52

Printre cele 9 persoane se află și un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Botoșani.Botoșăneanul era dat în urmărire internațională pentru săvârşirea de infracţi...

Moarte cruntă pentru un șofer român în Belgia, chiar sub ochii soției. Cineva a aruncat un capac de canalizare în cabina TIR-ului!

astăzi, 12:35
539

Șoferul român de TIR a fost victima unui act șocant de violență petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 11 mai 2024, când cabina sa a fost lovită de un capac de cana...

Incendiu uriaș la Salcea, populația avertizată prin RoAlert și sfătuită să evite zona! (Foto, Video)

astăzi, 11:25
2702

Focul a izbucnit la o hală a unui operator economic, care are ca activitatea producția de tâmplărie PVC.Fum negru deasupra orașului Salcea. În acest moment intervin pompierii milit...