Caz uluitor pentru medicina botosaneana!

Caz uluitor pentru medicina botosaneana!
O batrana de 92 de ani, din Botosani, a ajuns la spital cu o tumora uriasa la gat, marturisindu-le doctorilor ca sufera de aceasta afectiune de peste 20 de ani!

Tumora, cu un diametru de 25 de centimentri, ajunsese la dimensiunea unui cap de copil. Batrana s-a prezentat la medic pentru ca nu mai poate manca. Acum, pacienta a ajuns in atentia chirurgilor ieseni, care au spus ca o vor opera, desi va fi vorba de o interventie destul de delicata, avand in vedere si varsta inaintata a femeii.

Medicii specialisti din Botosani s-au temut sa intervina si au trimis-o pe batrana la Iasi. Vina pentru situatia aceasta ii apartine si femeii, care a fost la medic ultima data in urma cu doua decenii, cand infectia era cat un graunte.Le-a marturisit medicilor ca ar fi amanat operatia la nesfarsit daca nu s-ar fi simtit din ce in ce mai rau.

Medicii de la Clinica de chirurgie buco-maxilo-faciala a Spitalului Sfantul Spiridon Iasi spun ca nu au mai vazut pana acum o tumora de asemenea dimensiuni. Mai ales cu o situatie de acest gen, in care pacientul sa nu se fi tratat timp de 20 de ani!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
29

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
74

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
50

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...