Caz neobișnuit în Botoșani: Un adolescent și-a sunat mama și i-a spus că a fost răpit, ce s-a întâmplat după! (video)

Situația a fost sesizată prin apel 112 și către organele de lege din Botoșani, care au demarat de urgență verificări.

Totul s-a întâmplat în luna august a acestui. O femeie a sunat la 112, spunând că fiul său de 19 ani a fost răpit și este sechestrat într-un mijloc de transport. Mai mult decât atât, tânărul nu ar ști nici măcar unde se află.

În urma celor sesizate, oamenii legii au demarat de urgență verificări pentru identificarea adolescentului.

Astfel, în urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat că situația fusese alta de fapt. Tânărul de 19 ani s-a urcat într-un mijloc de transport din municipiul Botoșani și, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a adormit și a ajuns în altă localitate față de cea de domiciliu.

Băiatul, speriat, și-a sunat mama spunându-i că a fost răpit și nu cunoaște unde se află. Femeia a sunat imediat la 112 și a cerut sprijinul polițiștilor.

Vrem să atragem atenția asupra folosirii Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență și să reamintim faptul că apelarea acestuia se face doar în situația în care este necesară intervenția forțelor de ordine, iar folosirea abuzivă poate conduce la sancționare, amenzile ridicându-se până la 4.000 de lei”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ajutor pentru bolnavii din Botoșani aflați în fază terminală, despre ce este vorba! (video)

astăzi, 12:59

Bolnavii aflați în fază terminală și care nu pot fi îngrijiți acasă pot beneficia de îngrijri medicale în regim de spitalizare continuă la o clinică privată de paliati...

Pacienții care nu vor mai sta pe o listă de așteptare, anunțul șefei CAS Botoșani! „Au fost foarte multe controverse” (video)

astăzi, 12:13

Alina Mustiață, directorul Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) din Botoșani, anunță faptul că a fost pus în aplicare din acest an Planul Național de Cancer. În cadrul acestui pl...

Botoșaniul are o nouă stație de monitorizare a calității aerului! (video)

astăzi, 11:00

În cadrul ședinței de Colegiu Prefectural aferentă lunii septembrie, Daniela Mihalache din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Botoșani a anunțat faptul că municipiul Botoșa...