Caz medical unic in Romania: s-a operat de sinuzita si i-au fost scosi 14 dinti

Caz medical unic in Romania: s-a operat de sinuzita si i-au fost scosi 14 dinti
Un tanar din Bucuresti a fost operat de sinuzita, insa dupa operatie a descoperit a medicul i-a scos 14 dinti fara niciun motiv.

Atat el, cat si parintii au cerut ajutorul unor specialisti, care le-a explicat ca procedura nu este una normala, chiar daca boala ar fi provenit dintr-o cauza dentara, arata Romania TV.

Acum, medicul de la Spitalul Coltea din Capitala este cercetat penal si a intrat chiar si in vizorul Colegiului Medicilor.

Parintii tanarului vor sa rezolve totul in instanta, mai ales ca baiatul va avea nevoie de 16.000 de euro sa isi refaca dantura.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
16

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
17

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
520

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...