Cate ceva despre Lidl

Cate ceva despre Lidl
In urmatorii ani, cei de la Lidl nu vor construi un supemarmarket in oras. Da, anul trecut, a existat o astfel de intentie. Atunci era vorba despre un parteneriat intre Gheorghe Ciubotaru (patronul de la Electroalfa) si cei de la Lidl & Schwarz, pentru deschiderea unui magazin Lidl pe Calea Nationala, in apropierea Clubului Sportiv. Pentru inceput, patronul de la Electroalfa trebuia sa faca un schimb de terenuri cu Primaria; 40.000 de metri patrati de teren in zona Rediu in schimbul a 3.000 de metri patrati de teren pe care se afla amplasata sala de atletism a Clubului Sportiv.

Respectiva cladire urma sa fie preluata din domeniul public al statului si din administrarea Ministerului Tineretului si Sportului prin Clubul Sportiv Botosani, in domeniul public al municipiului Botosani si in administrarea Consiliului Local. Acest lucru nu s-a mai intamplat, iar la inceputul acestui an concernul german Lidl & Schwarz Co & KG a cumparat de la Grupul Tengelmann reteaua de magazine Plus.

In schimb, botosanenii isi vor putea face cumparaturile intr-um magazin Lidl atunci cand actualul magazin Plus va fi rebranduit si reamenajat dupa tiparul Lidl, la fel ca intreaga retea de magazine Plus din RO.

Pana atunci ar mai trebui spus ca tranzactia dintre Tengelmann si Lidl & Schwarz nu a primit inca avizul Consiliului Concurentei si desi Lidl detine un numar de aproximativ 25 de terenuri pentru ridicarea primelor magazine, iar pe unele dintre acestea compania a deschis santiere, pana acum nu au inaugurat nici un magazin in tara. Cel mai probabil primele deschideri vor avea loc anul viitor.

Sursa: caietul.info

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
307

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
444

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
575

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...